Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην Ελληνική Επικράτεια, εντός δύο – τεσσάρων (2-4) εργάσιμων ημερών μέσω :

Α) Εντός των ορίων της Αθήνας με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, αφού επιβεβαιωθεί και εξοφληθεί η παραγγελία σας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη τηλεφωνική επικοινωνία, από τους συνεργάτες μας στο τμήμα διανομής, για να οριστεί ραντεβού για το χρονικό περιθώριο της παράδοσης, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας .

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή στο αντίγραφο του παραστατικού πώλησης προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η  εταιρεία μας θα κάνει άλλη μια προσπάθεια, εντός των επόμενων εργάσιμων ημερών, για να παραδώσει το προϊόν σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό μας. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των τριών ημερών και χωρίς επικοινωνία από μέρους σας η παραγγελία θα θεωρηθεί άκυρη και το ποσό πληρωμής καταπίπτει χωρίς δυνατότητα επιστροφής του ή συμψηφισμού με μεταγενέστερη παραγγελία.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρίσατε στη φόρμα δεν είναι σωστά, ιδιαίτερα το e-mail και ο αριθμός τηλεφώνου, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Β) Προς όλους τους υπόλοιπους προορισμούς στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια παραδίδουμε με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα της Εταιρείας μας, σε μεταφορική εταιρεία που εσείς έχετε υποδείξει, αλλιώς επιλέγουμε εμείς για εσάς, αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Το κόμιστρο μεταφορικών της τρίτης εταιρείας επιβαρύνει εσάς.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.